Våra tjänster

Nyproduktion - lösvirkeshus
Vi bygger ditt hus precis så som ni villl ha det! Fördelarna med ett lösvirkeshus är många. Huset blir exakt så som ni vill ända ner på detaljnivå. Med vårt stöd väljer ni material och tekniska lösningar själv efter era behov, önskemål  och er budget och därmed kan ni också påverka priset!  Vi har lång erfarenhet av att bygga lösvirkeshus och ger er det stöd och hjälp ni behöver för att förverkliga er husdröm. 

Till och ombyggnad, renovering
Behöver ni bygga ut huset eller komplettera med garage, uteplats eller kanske byta tak och hängrännor?
Är det dags att bygga om köket eller byta fönster? Hör av er till oss, vi har smarta och kostnadseffektiva lösningar med hög kvalitet!

Inredningstjänster
Låt vår inredare vara med från början när ni ska bygga ert drömhem! Företaget Casas & Gardens arbetar både med privata hem och med offentliga miljöer. Casas & Gardens hjälper er att skapa ett trivsamt och funktionellt hem med rätt färgsättning, ljussättning och en helhet med möbler och textilier. Kreativa lösningar enligt era önskemål, behov och förutsättningar. Att anlita en inredare som tar hand om alla dessa moment är en investering i både tid och pengar. Läs mer här: http://www.casasandgardens.se/